Nyheter

  • Where to use plastic parts
    Innleggstid: 16. oktober 2020

    Plastdeler lages gjennom formstøping med andre behandlingsmetoder, hvor størrelse og funksjon oppfyller designernes krav. Mer enn 80% av plastdelene er støpt ved sprøytestøping, som er den viktigste måten å oppnå presisjonsplastdeler på. Injiser ...Les mer »

  • 10 types of plastic resin and application
    Innleggstid: 16. oktober 2020

    For å gjøre det bra i design og produksjon av plastprodukter, må vi forstå plasttyper og bruksområder. Plast er en slags høymolekylær forbindelse (makrolekyler) som polymeriseres ved tilleggspolymerisasjon eller polykondensasjonsreaksjon med monomer som råmateriale. Det er mange pårørende ...Les mer »

  • What is plastic medical box
    Innleggstid: 15. oktober 2020

    Plast medisinsk boks (også kalt medisinsk boks) eller plast medisinsk boks, er mye brukt på sykehus og familier. Den kan brukes til å lagre medisiner, medisinsk utstyr eller bære dem for å se pasienter. Medisinsk boks, som navnet antyder, er en beholder for lagring av medisin ...Les mer »

  • Tips for precise plastic parts design and molding
    Innleggstid: 15. oktober 2020

    Med utviklingen av moderne industri er det flere og flere gode plastmaterialer. Samtidig er plastprodukter også mye brukt i ulike bransjer. Spesielt brukes mer og mer presise plastdeler. La oss nå dele med deg tipsene for presise plastdeler ...Les mer »

  • Innleggstid: 15. oktober 2020

    Injeksjonsform er et slags verktøy for å danne deler av plast eller maskinvare. Strukturen til injeksjonsform er presis og kompleks, og må ha høy levetid på flere hundre tusen injeksjonssykluser. Det er en slags utstyr med høy verdi, og kvaliteten spiller en ...Les mer »